miércoles, 13 de mayo de 2015

CRÒNICA SEGON CAP DE SETMANA DE MAIG


Durant este cap de setmana hem pogut disfrutar de tot tipus d'activitats en el nostre casal, tant per als infantils com per als adults.


El divendres a la vesprada, els nostres infantils varen acudir al casal per a participar en el concurs de dibuix. Tots ells estaven molt contents de poder participar en el nou disseny de la camiseta especial per al desé aniversari.

Concentració, creativitat, art, entusiasme, són alguns dels adjectius que van expressar els nostres infantils fent els seus dissenys.

Ara és el torn de que un jurat extern trie els dibuixos guanyadors, SORT!!!

El dissabte a les 18h els nostres representants varen assistir a la Solemne Missa en l'Església Sant Antoni i a continuació al trasllat la Mare de Déu a l'Església de Sant Pere.

El diumenge varen assistir a la Missa en honor a la Mare de Déu dels Desemparats en l'Església Sant Pere Apòstol, a continuació al trasllat a la Mare de Déu a l'Església de Sant Antoni.
Mentrestant en el casal celebràvem la festa fallera amb quint i tapa, activitats infantils, mascletá, fidegua ...


Una àmplia varietat de montaditos invitava a consumir per a provar-los tots, a qual millor. Gràcies a la Carnisseria Miguela per oferir-nos un pernil en què només van quedar els ossos. 
Els infantils varen estar entretinguts tot el matí amb diferents tipus de tallers de manualitats, d'esta manera els pares podien disfrutar del bon ambient.

A les 15h les nostres Falleres Majors varen fer foc a la GRAN MASCLETÀ, omplint el cel d'explosions, amb un so ensordidor anhelant l'olor de pólvora.



A continuació varem menjar una saborosa fidegua preparada per uns grans cuiners. 
Per a finalitzar es varen realitzar unes partides de bingo i uns jocs infantils per als més majors.


 
Des d'ací volem donar les GRÀCIES a tots per acompanyar-nos.



Ens veiem en la pròxima!!


CRÓNICA SEGUNDO FIN DE SEMANA DE MAYO


Durante este fin de semana hemos podido disfrutar de todo tipo de actividades en nuestro casal, tanto para infantiles como para los adultos.



El viernes por la tarde, nuestros infantiles acudieron al casal para participar en el concurso de dibujo. Todos ellos estaban muy contentos de poder participar en el nuevo diseño de la camiseta especial para el décimo aniversario.

Concentración, creatividad, arte, entusiasmo, son algunos de los adjetivos que expresaron nuestros infantiles haciendo sus diseños.

Ahora es el turno de que un jurado externo elija los dibujos ganadores, SUERTE!!!



El sábado a las 18h nuestros representantes asistieron a la Solemne Misa en la Iglesia San Antonio y a continuación al traslado la Virgen a la Iglesia de San Pedro.

El domingo asistieron a la Misa en honor a la Virgen de los Desamparados en la Iglesia San Pedro Apóstol, seguidamente al traslado a la Virgen a la Iglesia de San Antonio.

Mientras tanto en el casal celebrábamos la fiesta fallera con quinto y tapa, actividades infantiles, mascletá, fidegua ...

Una amplia variedad de montaditos invitaba a consumir para probarlos todos, a cual mejor. Gracias a la Carnicería Miguela por ofrecernos un jamón en el que solo quedaron los huesos.

Los infantiles estuvieron entretenidos toda la mañana con diferentes tipos de talleres de manualidades, de esta manera los padres podían disfrutar del buen ambiente.



A las 15h nuestras Falleras Mayores prendieron fuego a la GRAN MASCLETÀ, llenando el cielo de explosiones, con un sonido ensordecedor anhelando el olor a pólvora.

A continuación comimos una sabrosa fidegua preparada por unos grandes cocineros.

Para finalizar se realizaron unas partidas de bingo y unos juegos infantiles para los más mayores.



Desde aquí queremos dar las GRACIAS a todos por acompañarnos.



Nos vemos en la próxima!!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Déjanos tu comentario...