jueves, 12 de julio de 2012

Fem Falla 2013: Work in progress

El projecte Fem Falla marxa vent en popa i els ninots van prenint forma... desde fa uns mesos tots el dissabtes de matí un grup de la falla es reunix per tal de tallar, escatar, empaperar i pintar els ninots segons el projecte... Infantils, juvenils i tot aquell que ha volgut col.laborar s´ha afegit al grup, en els diversos tallers que s´han organitzat: tota ajuda és benvinguda!!!
El proyecto Fem Falla va viento en popa y los ninots van tomando forma poco a poco... desde hace unos meses todos los sábados por la mañana un grupo de nuestra falla se reune para cortar, lijar, empapelar y pintar los ninots según el boceto que se ha diseñado.... Los infantiles, juveniles y todo aquél que ha querido colaborar se ha añadido al grupo en diversos talleres que se han organizado: toda ayuda es bienvenida!!!
  El taller dels juvenils:
 Tots ajuden, fins i tots els més menuts:
Moltes gràcies a tots, artistes!!

4 comentarios:

  1. Esperem que tot el treball que estem fent es veja refrendat amb una bona traca final quan ja estigam a prop de Sant Josep i plantem la nostra falleta; De moment, tota la gent que està baixant, crec que s'ho està passant d'allò més bé. Només m'agradaria que s'animara la gent a escriure algún comentari al blog, que sembla que no però porta molta feina. I amunt la falla El Divendres!
    Pedro Madrid.

    ResponderEliminar
  2. tens tota la raó Sr.Pedro,açò está molt currat i cada vegada es nota on hi han ganes e il·lusió de fer les coses bé.I amunt la falla El Divendres!! Elvi i el gran Capitán.

    ResponderEliminar
  3. enhorabona xics per el vostre treball. És molt emocionant fer la teua propia falla però més encara vore la faena al carrer :) ánim!!

    ResponderEliminar
  4. Per als fallers que encara no han participat, ànim!!! Ho passem molt bé, xarrem, es riguem, esmorzem i també treballem. A més treballar en les mans dona molta satisfacció. Ja tinc ganes de vore la nostra falleta acabada i pintada...

    ResponderEliminar

Déjanos tu comentario...